YALE Ohjausmoduli + ovipään vastanotin/lähetin

Suurenna kuvagalleria - 1 kpl Valmistaja: Yale 98.00 € sis. 24 % alv.

Lukitsinko oven aamulla, kun lähdin kotoa? Ehdinköhän ajoissa vaamaan oven huoltomiehelle? Ovatkohan lapset tulleet jo kotiin?

Unohda nämä ja monet muut arjessa askarruttavat asiat, sillä saat kodin lukitusjärjestelmät älypuhelimeesi lisäämällä Yale Doormanin lukkoon älylukko -moduulin. Lukitse ja avaa ovi älypuhelimellasi, missä sitten itse oletkin. Voit myös helposti tarkistaa, onko ovesi lukossa. Lisäksi tiedät, ketkä ovat lukitusta käyttäneet ja milloin, sillä jokainen käyttäjä saa lukitukseen oman koodin. Kun liität lukon Verisuren hälytysjärjestelmään, voit ohjata lukkoa ja hälytysjärjestelmää samanaikaisesti. 

Asennus vaatii lukon version 2 (v2 leima lukon ulkopinnalla kahvan alapuolella ja 'Verisure compatible' tarra paristokannen alla).

 

Paketin sisältö

1 kpl älylukko -moduulin ja keskusyksikkö Minin. Moduuli on tarkoitettu Yale Doorman -älylukkoon (versio 2) ja voit asentaa sen itse. Lataa mobiilisovellus veloituksetta App Storesta, Google Playsta tai Windows -sovelluskaupasta.

Keskusyksikkö Mini

Keskusyksikkö Mini on järjestelmäsi keskus. Se kommunikoi langattomasti älylukko -moduulin kanssa ja pitää huolen siitä, että voit ohjata ja valvoa lukkoasi Verisuren mobiilisovelluksella. Keskusyksikkö Mini toimii laajakaistan välityksellä, joten se vaatii kiinteän laajakaistaliittymän. Voit aina laajentaa järjestelmääsi lisäämällä siihen uusia tuotteitamme ja palveluitamme.

 

Määrä:

Takaisin