Toimitus- ja maksuehdot

Helsingin Lukkotehdas Oy noudattaa kaikessa toiminnassaan yleisiä kuluttajakauppaan, mainontaan ja markkinointiin liittyviä säännöksiä ja suosituksia.

Hyväksymällä Helsingin Lukkotehdas Oy:n myyntiehdot hyväksytte samalla käyttäjän ja palveluntarjoajan vastuut.

Verkkokaupasta tilaaminen
Tuotteiden tilaaminen onnistuu verkkokaupan kautta. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne koskien tilauksia.

Kun olette hyväksyneet tilauksenne, ette voi enää muuttaa tilausta. Jos kuitenkin haluatte muuttaa tilausta, ottakaa viipymättä yhteyttä asiakaspalvelu@lukkotehdas.fi, niin selvitämme onko tilaus vielä muutettavissa. Tilaus on kuitenkin pääsääntöisesti sitova, joten emme voi taata, että tilaukseen on hyväksynnän jälkeen mahdollista tehdä muutoksia.

Saatte hyväksymästänne tilauksesta sähköisen tilausvahvistuksen. Säilyttäkää tilausvahvistus mahdollista myöhempää tarvetta varten.

Maksaminen

Verkkokaupassa voitte maksaa ostoksenne luottokortilla tai verkkomaksulla.

Toimitustavat ja -kulut

1. Postipaketti Suomessa. Kun maksatte ostoksenne luottokortilla, Visa Electron kortilla tai verkkopankin kautta tilaamanne tuotteet toimitetaan lähimpään postiin, josta voitte noutaa paketin vastaanotettuanne saapumisilmoituksen. Muistakaa ottaa henkilöllisyystodistus mukaan pakettia noudettaessa.

Voitte valita postin kautta kotiinkuljetuksen.

2. Nouto myymälästä. Voitte noutaa tilaamanne tuotteet Lukkokeskuksen myymälästä os. Latokartanontie 7, 00700 Helsinki vastaanotettuanne saapumisilmoituksen. Toimitusaika on tavarakohtainen. Mikäli valitsette toimitustavaksi myymälänoudon maksatte tuotteet silti normaalisti verkkokaupassa.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit:

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitusaika

Kun tuote löytyy varastostamme, toimitusaika on noin 2-7 arkipäivää. Tehtaiden toimitusajat vaihtelevat 1,5 viikosta kahteen kuukauteen. Olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse (asiakaspalvelu@lukkotehdas.fi), ennen kuin teette tilausta, jos tarvitsette tuotteenne tiettyyn ajankohtaan mennessä.

Jos tilaatte useamman tuotteen, ja kaikkia tuotteita ei löydy varastostamme, lähetämme teille tuotteet joko osatoimituksena (toimituskulut per paketti) tai jäämme odottamaan, että myös puuttuvat tuotteet saapuvat tehtaalta, jotta voimme lähettää kaikki tuotteet kerralla. Olemme asiakkaaseen yhteydessä, jos osatoimitus on ajankohtainen.

Jos olette valinneet toimitustavaksi myymälänoudon, otamme teihin yhteyttä kun tuotteet on noudettavissa. Tuotteet tulee noutaa myymälästämme 14 vuorokauden sisällä.

Tilausrajoitukset

Verkkokaupassa voivat tehdä ostoksia vain 18 vuotta täyttäneet henkilöt.

Oikeus evätä tilaus

Lukkotehtaalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa.

Tuotepalautukset

Lukkotehtaan tuotteilla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus postipaketin noutohetkestä alkaen. 

Postimyynnin palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Palautusoikeus ei koske käytössä olleita tuotteita eikä asiakkaalle tilattuja erikoistuotteita, kuten esimerkiksi kaiverretut kilvet. Asiakkaan toiveiden mukaan valmistettuja tai sarjoitettua tilauksia ei myöskään voi palauttaa. Asiakkaan malliavaimelle sarjoitetut tuotteet ei sisällä avaimia.

Osto- tai noutohetkeksi katsotaan se päivä jolloin paketti on lunastettu tai noudettu postista tai vaihtoehtoisesti kuitin päivämäärä. Asiakkaan velvollisuus on todistaa päivä jolloin paketti postista lunastettu, esimerkiksi postin kuitin avulla.

Jos poikkeustapauksessa hyväksymme myyntikelvottoman, puutteellisen tai palautusajan ylittävän tuotteen palautuksen saatamme veloittaa siitä erikseen sovittavia kuluja.

Tuotepalautuksen mukana tulee aina olla:
- Palautettava tuote alkuperäisessä paketissa hyvin pakattuna ilman turhia merkintöjä
- Kopio kuitista/lähetteestä.
- Palautus viimeistään 14 päivän kuluessa ostohetkestä.
- Tilinumero ilmoitettava mahdollisia palautuksia varten.

Palautukset tehdään aina Postin asiakaspalautuksena.

Aiheettomista palautuksista veloitamme kulut asiakkaalta voimassa olevan hinnaston mukaan. Viallisen tuotteen/osan etsiminen osapaketista on erillinen maksullinen palvelu. Veloitamme myös kolmannen osapuolen takuuseen kuulumattomat kulut, mm. korjausarviot.

Puutteellisesti palautetut tai takuuhuoltoon lähetetyt tuotteet lähetämme asiakkaan kustannuksella takaisin.

Tuotteen palautusoikeus on aina tuotekohtainen.Hintavirheet

Lukkotehdas Oy pidättää oikeuden tilauksen muuttamiseen selvien hintavirheiden kohdalla. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan sellaista hinnoitteluvirhettä, joka on vahingossa sattunut tuotteiden hinnoittelun yhteydessä ja joka poikkeaa merkittävästi tuotteen oikeasta hinnasta. Kun tuotteessa on selvä hintavirhe, asiakkaan katsotaan ymmärtävän hinnan virheellisyys.

Selviä hintavirheitä ovat esimerkiksi:
- Jos tuotteella on hinta 0,00 euroa tai tuotteen kohdalla puutuu hinta kokonaan.
- Jos tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi oikeasta hinnasta, esim. jos hinnasta puutuu numero.

Ylivoimainen este

Lukkotehdas Oy ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat yrityksemme vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota emme ole kohtuudella voineet ennakoida tai jonka seurauksia emme ole voineet välttää. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. henkilökunnan sairastuminen, tuonti- ja vientiesteet sekä häiriöt kuljetuksissa. Mikäli ylivoimainen este jatkuu yli kolme kuukautta, on sekä Lukkotehdas Oy:llä että asiakkaalla oikeus purkaa tilaukset ilman vahingonkorvaus- tai viivästysseuraamuksia.

Ehtojen päivitys ja muuttaminen

Lukkotehdas Oy voi päivittää tai muuttaa tilaus- ja toimitusehtoja kun siihen on kohtuullinen selitys.

Käyttäjän ja palveluntarjoajan vastuut

Nämä käyttöehdot koskevat Lukkotehdas Oy:n verkkokauppaa.
Palvelun omistaa Helsingin Lukkotehdas Oy, Y-tunnus 25105503.

Verkkokaupan käyttö edellyttää näiden ehtojen hyväksymistä. Asiakas, joka ei hyväksy alla olevia ehtoja, ei voi tehdä tilauksia verkkokaupassa.

Immateriaalioikeudet

Kaikki verkkokaupassa esitetty materiaali on Lukkotehtaan tai sen yhteistyökumppaneiden omaisuutta. Kuva- ja tekstimateriaalin luvaton käyttö tai kopiointi on kielletty.

Käyttäjän vastuu

Käyttäjän tulee täyttää tilaus- sekä toimitus- ja myyntiehdoissa mainitut vaatimukset.

- Käyttäjä sitoutuu käyttämään verkkokauppaa ohjeiden mukaisesti.
- Käyttäjä sitoutuu antamaan itsestään totuudenmukaisia tietoja verkkokauppaan rekisteröitymisen yhteydessä ja ilmoittamaan mahdolliset virheelliset tiedot.
- Käyttäjä hyväksyy tilausta koskevat tilaus- ja toimitusehdot.
- Käyttäjä vastaa tekijänoikeuksilla suojatun materiaalin luvattomasta - käyttämisestä aiheutuvista seuraamuksista.

Palveluntarjoajan vastuu

- Lukkotehdas vastaa kaikesta verkkokaupassa esitettävästä sisällöstä.
- Lukkotehdas vastaa, että kaikki verkkokaupassa esitettävä sisältö on Suomen lakien mukaista.
- Lukkotehtaalla on kaikki oikeudet muuttaa ja päivittää verkkokaupan sisältöä/sääntöjä.
- Lukkotehdas ei vastaa ulkopuolisten palveluiden tai yritysten esittämästä virheellisestä Lukkotehdasta koskevasta informaatiosta.
- Lukkotehdas vastaa sille kertyvistä kaikista asiakastiedoista, niiden asianmukaisesta säilyttämisestä eikä luovuta tietoja ulkopuolisille.
- Lukkotehdas voi tarvittaessa peruuttaa tilauksen tai evätä asiakkuuden.
- Lukkotehdas ilmoittaa väärinkäytöksistä aina viranomaisille.